Ik ben Ingrid en begeleid jou graag een jaar lang (of een half jaar) op je trip naar persoonlijke en functionele groei.

HR zit me in het bloed. Het welbevinden van mensen, teamspirit, de aandacht van leidinggevenden voor hun team, de talenten op de werkvloer… het zijn zaken die me nauw aan het hart liggen! Werken voor en met mensen is dan ook mijn passie! Ik ben een bruggenbouwer tussen mensen en het bedrijf. Ik vind het zalig om mensen te zien groeien en shinen in hun volle potentieel.

MIJN LOOPBAAN

Ik heb altijd gedaan wat ik graag doe.

Mijn carrière begon met een unieke kans: na mijn studies als bachelor Personeelswerk kon ik bij Quick Hamburger Restaurants de nationale HR-dienst mee helpen opstarten.

Mijn carrière begon met een unieke kans: na mijn studies als bachelor Personeelswerk kon ik bij Quick Hamburger Restaurants de nationale HR-dienst mee helpen opstarten. Eerst deed ik rekrutering en selectie, daarna zette ik achtereenvolgens de stap naar opleidingen, competentiemanagement, loopbaanbegeleiding en assessmentcenters. Een fantastische job waar ik ontzettend veel ervaring opdeed! Na 11 jaar maakte ik de overstap naar de afdeling HR van De Ster in Hoogstraten, in een productieomgeving. In 1999 kreeg ik de kriebels om zelf te gaan ondernemen en heb ik mijn eigen bedrijf Lisarn opgestart, ondertussen al 25 jaar een vaste waarde binnen de wereld van HR.

De voorbije zes jaar combineerde ik dit werk met het sociale tewerkstellingsproject ‘Make it Work’ van WaW (trendsetter in inclusief ondernemen). Ik coachte jongeren met een zeer zware rugzak en begeleidde ze naar de arbeidsmarkt. Een bijzondere uitdaging en een zeer gewaardeerd project.

Ik heb dus altijd gedaan wat ik graag deed: coaching, opleiding en HR-consulting. Zoals je ziet betekent plezier vinden in je werk en dromen realiseren ook constant keuzes maken in de taken die je opneemt en de wegen die je inslaat. Die selectiviteit breng ik eveneens over aan mijn coachees en in de bedrijven waar ik met Lisarn als HR Consultant/Expert Coach aan de slag ben.

Mijn missie?

Naast plezier en voldoening, geeft mijn werk me een enorme boost. Precies dát heerlijke gevoel wil ik graag met jou delen. Ik vind het prachtig je als leidinggevende te zien shinen, je ogen te zien schitteren en je in je kracht te zetten. Gewoon door jou jezelf te laten zijn op het werk en jouw waarden te verbinden aan die van je bedrijf en je job. Ik wil je potentieel zien openbarsten en jouw klankbord zijn om te groeien in je functie. Want geloof mij:

‘plus est en vous’!

Mijn waarden & sterktes

Verbinding creëren
tussen jouw talenten én wensen en de verwachtingen van het bedrijf.

Jou laten groeien
vanuit je potentieel en je diepste zelf.

Samenwerken naar resultaat
zonder blabla, alleen feiten & gevoel!

Vertrouwen geven
door goed te luisteren en dankzij mijn stevige dosis empathie.

Meedenken
en actief met jou op zoek gaan naar antwoorden en oplossingen.

Jouw klankbord spelen
en al je ideeën, vragen en twijfels bespreken vanuit mijn expertise.

Authentiek feedback geven (én ontvangen)
eerlijk, spontaan, open en oprecht, in de twee richtingen!

Positief zijn én blijven
want ik geloof oprecht in de kracht van mensen en in hun goede bedoelingen, zelfs als dat al eens fout uitdraait…

Mijn ziel geven
om effectief impact te hebben. Daarom verbind ik me 200% met jou als coachee.