Ik ben Ingrid en begeleid je leidinggevenden graag een jaar lang op hun trip naar persoonlijke en functionele groei.

HR zit me in het bloed. Het welbevinden van mensen, teamspirit, de aandacht van leidinggevenden voor hun team, de talenten op de werkvloer… het zijn zaken die me nauw aan het hart liggen! Werken voor en met mensen is dan ook mijn passie! Ik ben een bruggenbouwer tussen mensen en het bedrijf. Ik vind het zalig om mensen te zien groeien en shinen in hun volle potentieel.

MIJN LOOPBAAN

Ik heb altijd gedaan wat ik graag deed.

Mijn carrière begon met een unieke kans: na mijn studies als bachelor Personeelswerk kon ik bij Quick Hamburger Restaurants de nationale HR-dienst mee helpen opstarten.

Eerst deed ik rekrutering en selectie, daarna zette ik achtereenvolgens de stap naar opleidingen, competentiemanagement en loopbaanbegeleiding. Een fantastische job waar ik ontzettend veel ervaring opdeed! Na 11 jaar maakte ik de overstap naar de afdeling HR van De Ster in Hoogstraten. In 1999 kreeg ik de kriebels om zelf te gaan ondernemen en heb ik mijn eigen bedrijf Lisarn opgestart, ondertussen al 24 jaar een vaste waarde binnen de wereld van HR.

De voorbije zes jaar combineerde ik dit werk met het sociale tewerkstellingsproject ‘Make it work’ van WaW (trendsetter in inclusief ondernemen). Ik coachte jongeren met een zeer zware rugzak en begeleidde ze naar de arbeidsmarkt. Een bijzondere uitdaging en een zeer gewaardeerd project.

Ik heb met andere woorden altijd gedaan wat ik graag deed: coaching, opleiding en HR-consulting. Zoals voor iedereen betekende plezier vinden in het werk en dromen realiseren ook voor mij constant keuzes maken in de taken die ik opnam en de wegen die ik insloeg. Die selectiviteit breng ik eveneens over aan mijn coachees en in de bedrijven waar ik met Lisarn als HR Consultant/Senior Coach aan de slag ben.

Mijn missie?

Naast plezier en voldoening, geeft mijn werk me ook een enorme boost. Precies dát heerlijke gevoel wil ik graag delen. Ik vind het prachtig om getalenteerde mensen nóg meer te zien shinen, hun ogen te laten schitteren en ze in hun kracht te zetten. Gewoon door hen zichzelf te laten zijn op het werk en hun waarden te verbinden aan die van hun bedrijf en job. Ik wil hun potentieel zien openbarsten en hun klankbord zijn terwijl ze groeien in hun functie.

Mijn waarden & sterktes

Verbinding creëren
tussen de bedrijfsverwachtingen en de talenten en wensen van je mensen.

Jou laten groeien
vanuit je potentieel en je diepste zelf.

Samenwerken naar resultaat
zonder blabla, alleen feiten!

Vertrouwen geven
door goed te luisteren (én dankzij mijn stevige dosis empathie).

Meedenken
en actief met mijn coachees op zoek gaan naar antwoorden en oplossingen

Klankbord spelen
en alle ideeën, vragen en twijfels van mijn coachees bespreken vanuit mijn expertise.

Authentiek feedback geven (én ontvangen)
eerlijk, spontaan, open en oprecht, in de twee richtingen!

Positief zijn én blijven
want ik geloof oprecht in de kracht van mensen en in hun goede bedoelingen, zelfs als dat al eens fout uitdraait…

Mijn ziel geven
om effectief impact te hebben. Daarom verbind ik me 200% met mijn coachees!