Met het High Impact Programma begeleid ik jouw leidinggevenden individueel gedurende één of een half jaar.

Het doel?

Duurzaam groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel niveau.

De coachee leert onder meer zichzelf beter kennen, blokkades wegwerken en op een meer strategische manier beslissingen nemen, rekening houdend met de eigen waarden én die van het bedrijf.

Wie ontdekt wat hem of haar precies drijft, kan immers beter de eigen talenten ontwikkelen en bouwt zo een duurzamere relatie uit met de werkgever. Op termijn lukt het onze coachees dan ook makkelijker om zélf hun team binnen het bedrijf op een hoger niveau te tillen.

Het resultaat?

 • Je leidinggevende straalt op elk vlak professionalisme uit.

 • Gemotiveerde leidinggevenden komen met plezier werken en inspireren de collega’s.

 • Je bedrijf werkt nóg efficiënter en scoort steeds beter.

‘The only way to do great work is to love what you do’

Steve Jobs

Thema’s die aan bod komen:

 • Hoe neem ik beslissingen?

 • Hoe beheer ik mijn agenda en tijd nog beter?

 • Hoe kan ik grenzen stellen en verbindend communiceren.

 • Hoe kan ik nog beter mijn team aansturen?

Via de Talentscan ontdekt de coachee bovendien welke de eigen energiegevers én -vreters zijn en hoe hij/zij beter voor zichzelf kan zorgen. Met deze tool ontvangt hij een instrument dat hij levenslang kan hanteren tijdens zijn carrière. Tegelijkertijd krijg jij zicht op het potentieel van je werknemer.

Het High Impact Programma is een absolute aanrader als je:

 • je talent, expertise en knowhow in huis wil houden

 • de sterke krachten binnen je bedrijf maximaal tot ontplooiing wil laten komen

 • beloftevolle leidinggevenden wil stimuleren tot (nieuwe) uitdagingen

 • ondernemend talent wil aanscherpen en naar een hoger level wil tillen

 • knowhow duurzaam wil verbinden aan je bedrijf

 • je onderneming sneller wil laten groeien.

Waarom is dit leiderschapsprogramma uniek?

Talentscan
Door de Talentscan leren je leidinggevenden o.a. wat hen energie geeft en waar ze precies energie mee verliezen. Zo kunnen ze leren hoe ze beter voor zichzelf kunnen zorgen en tot waar hun potentieel reikt. Een tool die ze hun hele loopbaan kunnen gebruiken.

Persoonlijk levenswiel

Samen nemen we ook het persoonlijke levenswiel van je leidinggevende onder de loep. Opleiding, job, gezondheid, gezin, sociaal leven…
Al deze elementen bepalen immers mee de carrière en de dromen. Ik vind een werk-life balans dan ook essentieel om mee te nemen in het leertraject.

Diepgang
Met het High Impact Programma ga ik met de coachee naar de diepte. Samen, op een veilige en vertrouwensvolle manier, tot in de kern. Alleen zo slaagt je leidinggevende erin zich effectief te verbinden met zichzelf, de eigen doelstellingen én die van het bedrijf.

Expertise
Een heel jaar lang (of half jaar) kan de coachee rekenen op mijn jarenlange expertise als HR-consultant en -coach.

Snel antwoord
Wanneer het nodig is, sta ik klaar om direct de vragen van de coachee te beantwoorden zodat hij/zij zelfverzekerd zijn taak kan uitvoeren.

Terugkoppeling naar leidinggevende
Eén keer per kwartaal neem ik contact op met jou, als leidinggevende, om de persoonlijke ontwikkelingen van je medewerker te bespreken. Want professioneel groeien kan uiteraard alleen in verbinding met het bedrijf.

High Impact Programma: een engagement!

Met het High Impact Programma werken we een jaar (half jaar) lang samen aan de persoonlijke groei van je leidinggevende. Zo zal deze nog meer vruchten plukken van zijn inzet, makkelijker nieuwe uitdagingen aangaan en de firma nog beter laten renderen. Daartegenover staat uiteraard dat de coachee regelmatig ook eens uit de eigen comfortzone moet stappen. Dat kan heel spannend, maar soms ook confronterend en frustrerend zijn. Wil hij of zij echter effectief resultaat boeken, dan moet er ook verantwoordelijkheid, zelfdiscipline en respect voor gemaakte afspraken aan de dag worden gelegd. Altijd in de wetenschap er nooit alleen voor te staan en, wanneer nodig, op mij als coach te kunnen rekenen.

Wat omvat het
High Impact Programma?

 • Gratis Talentscan
  1-malig (Waarde: €550)
  Het rapport van deze scan is een belangrijke leidraad in het traject en kan je als werkgever bij meerdere projecten hanteren.

 • Individuele coaching
  6x/jaar
  Op externe locatie
  Duur: – +/- 3u per sessie

 • Individueel Q&A-moment
  6x/jaar
  Online
  Duur: +/- 1.5u per sessie

 • Feedback
  Wekelijks
  Het weekverslag van de coachee over de eigen vorderingen en ontwikkelingen wordt in detail gelezen en professioneel becommentarieerd. Het stimuleert de coachee verbonden te blijven met zijn proces.

 • Ondersteuning bij vragen
  Dagelijks
  Via mail of whatsapp kan de coachee dagelijks vragen doorsturen.
  Binnen de 24u is het antwoord gegarandeerd!

 • Terugkoppeling naar leidinggevende
  1x/kwartaal (= uniek!)
  Als leidinggevende blijf je op de hoogte van (en betrokken bij) elke persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden hierbij ook ondersteuning aan de directe leidinggevende.