Het High Impact Program is een offline werkvorm. Daar kies ik heel bewust voor. Want ik wil mij verbinden met mijn coachees en dat gaat niet als er een scherm tussen ons staat.

“It’s all about connection”, daar geloof ik echt in . Ik wil kunnen voelen, kunnen zien en kunnen ervaren wat wij uitwisselen aan informatie.

Daarom komen we dan ook maandelijks fysiek samen, een gans jaar zodat we op een verbindende manier elkaar ontmoeten en ervaringen delen. Is dat teveel? Nee, mensen kijken uit naar dat moment. Er gebeurt zoveel op een maand tijd dat deze frequentie echt niet overdreven is.

Ook offline staan we in verbinding met elkaar. Dagelijks kan je een whatsapp vraag stellen die ik binnen de 48u beantwoord, daarnaast zijn er nog de twee wekelijkse ( niet verplichte maar gewenste momenten) via zoom. Dit kan persoonlijk of met gelijkgestemden. Dit is vooral een vorm van kruisbestuiving. Hier worden soms cases naar voor geschoven die voor elkaar heel interessant kunnen zijn.

We werken met mensen en dan is het hoogst noodzakelijk dat de factor tijd niet storend mag zijn. We willen zo snel mogelijk de juiste acties, de juiste handelingen neerzetten zodat efficiëntie niet in het gedrang komt.

Het High Impact programma is daarom een diepgaande begeleiding in tijd, in kwaliteit, in efficiëntie en in resultaat. Het is een werkvorm die impact geeft op al je levensdomeinen.

Wil je hier graag vrijblijvend een gesprek rond voeren mail me dan voor een gratis inspiratiegesprek.

Ja, ik wil graag een gratis en vrijblijvend inspiratiegesprek!

Kennismakingsgesprek (bedrijven)
HR of leidinggevende
HR of leidinggevende

WAAR STA IK VOOR …

Ik zet leidinggevenden in hun kracht door ze te verbinden met hun ware zelf én met de bedrijfsstrategie.
Verbinden van hoofd en hart.