Ik zet échte, bewuste leiders in hun kracht door hen te verbinden met hun ware zelf én met de bedrijfsstrategie. Op die manier staan hoofd en hart op één lijn.

Het is mijn droom om in elke bedrijf leidinggevenden te versterken in hun rol zodat zij in hun volle potentieel komen te staan door hoofd en hart op één lijn te zetten. Het zijn leiders die bewust voor deze rol kiezen om samen met hun teamleden impact en resultaat neer te zetten binnen het bedrijf. Dit vanuit een gelijkwaardige, verbindende samenwerking.

Echt, bewust leiderschap straal je uit, het geeft je energie. Het zet anderen ook aan om te groeien en in hun volle potentieel te staan. Echte leiders stellen zich kritisch in vraag én durven zich kwetsbaar op te stellen. Ze zijn een rolmodel voor anderen.

In het gratis inspiratiegesprek ga ik op zoek naar échte, bewuste leiders die willen investeren in zichzelf en die bereid zijn om uit hun comfortzone te komen. Want enkel buiten je comfortzone ontstaat groei. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn op vlak van begeleiding.

Ik introduceer graag het High Impact Programma. Hierin ga ik samen met jou als échte, bewuste leider samen op weg naar nog sterker leiderschap waarbij hoofd én hart op één lijn komen te staan. Je versterkt je innerlijk leiderschap als basis en je scherpt andere posities als leider aan zodat je op de voorgrond én op de achtergrond aanwezig bent als leider. Je wordt uitgedaagd, je komt jezelf tegen en tegelijkertijd ervaar je ontzettend veel voldoening in je rol als leider. Daarnaast krijg je ademruimte voor jezelf, tijd voor je gezin en tijd in je agenda. Want je leert leiderschap op te nemen op al je levensgebieden.

Ik heb al meermaals gezien in de praktijk dat het kan en dat écht, bewust leiderschap bestaat. Niets is er mooier dan jezelf, en anderen te zien groeien. Daarnaast lever je prachtig werk als je binnen je bedrijf mee kan helpen een cultuur te ontwikkelen van verbinding, samenwerking, heldere communicatie en ruimte om

jezelf te zijn. Dat is leiderschap in zijn pure vorm.

Boek alvast een inspiratiesessie en we bekijken samen wat het voor jou kan betekenen om in het High Impact Program te stappen.

Ja, ik wil graag een gratis en vrijblijvend inspiratiegesprek!

Kennismakingsgesprek (bedrijven)
HR of leidinggevende
HR of leidinggevende

WAAR STA IK VOOR …

Ik zet leidinggevenden in hun kracht door ze te verbinden met hun ware zelf én met de bedrijfsstrategie.
Verbinden van hoofd en hart.