Actie gedreven, een bruisende energiebom

Als High Impact Coach ben ik een actie gedreven iemand. Niks nieuw onder de zon voor zij die mij kennen.

Actie gedreven, een bruisende energiebom, altijd willen creëren en bezig zijn en nog veel meer.

Veel leidinggevenden herkennen dit profiel.

Eén van de uitdagingen is dan ook durven de rust instappen en niets doen. Stilte opzoeken en jouw energiebron tijd geven om op te laden. Af en toe geef ik me eraan over. Want dit is één van de zovele tips die ik meekreeg om te groeien. Destijds als leider en nu nog als coach.

En als coach vind ik het belangrijk om levenslang te leren zodat ik zelf constant blijf groeien, blijf ontwikkelen.. Zo geef ik ervaringen constant door aan mijn coachees. Toch kan dit alleen optimaal als ik mijn energie op tijd voedt en af en toe inplug.

En wat doet het mij goed die stilte! Ik lees een ontspannend boek, ik luister naar de vogels in de tuin, ik zet me neer en kijk. Ik adem in en uit, ik geniet van mijn honden die slapen, … ik… ben.

Vertragen, rust, Stop!

Ik vertraag, ik ga in rustpauze, ik duw op stop. Ik voel letterlijk mijn energie terug opladen. Ik geraak terug aan mijn gevoel en zit niet meer constant in mijn hoofd. Mijn Ego krijgt terug zijn juiste plek en ik voel me weer herboren. Straks knippert mijn groen lichtje weer om aan te geven dat ik klaar ben met opladen en dat ik terug in actie mag schieten. Dit keer vol nieuwe ideeën, antwoorden en nieuwe inspiraties. Ik sta er dan weer helemaal terug – 100% Ingrid. Hoe mooi is dat!

De vakantieperiode is een ideaal moment om een rustpauze te nemen. Ik gun het jullie allemaal!

Om als leider sterk te staan is het ook noodzakelijk om tijdig in te pluggen en op te laden. Geen excuses daarvoor!

Als High Impact Coach versterk ik ondernemers, leiders zodat zij zich nog beter kunnen positioneren vanuit hoofd-hartleiderschap. Daardoor kent het bedrijf én zijzelf een ongeziene groei op alle vlakken.

Ja, ik wil graag een gratis en vrijblijvend inspiratiegesprek!

Kennismakingsgesprek (bedrijven)
HR of leidinggevende
HR of leidinggevende

WAAR STA IK VOOR …

Ik zet leidinggevenden in hun kracht door ze te verbinden met hun ware zelf én met de bedrijfsstrategie.
Verbinden van hoofd en hart.