Geen tijd voor inzichten

“Ik stap liever niet in het High Impact Program want ik heb geen tijd om elke week een accountability document in te vullen”, sprak een coachee vorige week uit.

En laat dat nu net één van de doelen zijn binnen het High Impact Program. Wekelijks even stil te staan en intunen bij jezelf. Zo essentieel in je groei proces! Tijd maken om écht te kijken naar wat je hebt gedaan de voorbije week en hoe de dingen zijn verlopen? En tevens stil te staan bij: wat leer je daaruit, welke inzichten neem je daaruit mee? En waar ga je je focus opleggen volgende week? Op deze manier bouw je een consistentie in en maak je afspraken met jezelf.

Jij alleen bent verantwoordelijk voor je groei

Wanneer je dit niet wekelijks inbouwt dan ga je aan vele mooie inzichten voorbij. Dit zijn weggegooide kansen. We spreken hier over opportuniteiten die je niet grijpt in je zelfontwikkelingsproces. En jij alleen bent verantwoordelijk voor jou groei. Ja, in het begin wanneer je daarmee start kruipt daar even tijd in, ongeveer een half uurtje. Daarna wordt het een sterke gewoonte en kan je er al na 10min vanaf zijn. Je zal ook merken dat je er nood aan hebt op termijn. Want je snakt naar deze momenten van introspectie. Zoals ik al zei je krijgt hierdoor écht wel inzicht in jezelf, in je manier van werken, je manier van denken en Zijn.

Dit is wat men noemt zelfleiderschap of innerlijk leiderschap

Het geeft impact op jezelf, impact op je omgeving, impact op je team, impact op je bedrijf .

Je kan maar een team leiden als jij jezelf kan leiden.

Dus durf leiderschap over jezelf toelaten, durf aan de slag gaan met je intuïtie. Verbind je hoofd met je hart en je zal vanuit je volle potentieel in je kracht staan en leiderschap uitstralen.  Wanneer je consistent je verantwoordelijkheid neemt zal de groei vanzelf ontstaan.

Misschien toch eens overwegen om met het accountability document aan de slag te gaan?

Wil jij ook graag aan den lijve ondervinden wat het High Impact program met je doet, aarzel dan niet en vraag een gratis inspiratiegesprek aan. Dan bekijken we samen de mogelijkheden voor jou.

Of lees je liever nog een keer het programma door dan klik je best hier voor meer info.

 

Ja, ik wil graag een gratis en vrijblijvend inspiratiegesprek!

Kennismakingsgesprek (bedrijven)
HR of leidinggevende
HR of leidinggevende

 

 

WAAR STA IK VOOR …

Ik zet leidinggevenden in hun kracht door ze te verbinden met hun ware zelf én met de bedrijfsstrategie.
Verbinden van hoofd en hart.