How, stop! Niet weer van die nieuwjaarswensen of intenties voor het nieuwe jaar, hoor ik je al roepen. Toch lees je niet anders momenteel. Want velen staan klaar om het nieuwe jaar in te stappen met een leeg blad, een nieuwe start in 2024…

En ja dat hoort er nu éénmaal bij. Want als je wil verder staan dan waar je nu staat, als je wil gaan naar een next level,  dan blijf je best niet ter plaatse trappelen. Nee, dan ga je voor nieuwe doelen, nieuwe mogelijkheden aangrijpen, nieuwe inzichten die jou als mens doen groeien en zo ook in je functie.

Dit jaar heb ik voor mezelf ook een business coach toegeëigend want ik wil naar een volgend level. Ik kom uit mijn comfortzone. Dat is nodig wil je voorwaarts stappen zetten. Als coach ben ik dat verplicht aan mijn coachees. Ik wil ik niet blijven stilstaan. Het is mijn taak om mijn inzichten en ervaringen te blijven delen met mijn coachees omdat me dit zoveel voldoening geeft. Anderen ondersteunen in hun groei en hiermee resultaten boeken, dat is mijn missie. Mensen naar een volgend niveau tillen, I love it!

In 2024 heb ik besloten om nog meer diepgang te steken in mijn relaties met coachees. Zij verdienen het om op hun tempo te leren, te oefenen, uit te proberen. En ik zal er altijd zijn voor hen, een jaar/half jaar lang, om vragen te beantwoorden, spiegel te zijn, vragen te stellen waardoor ze dieper gaan nadenken en daardoor nog meer aan zelfreflectie kunnen doen.  Want diepgang creëren heeft tijd nodig. Kwaliteit. En laat “tijd” nu net iets zijn dat we niet hebben, of beter, denken niet te hebben.

Toch valt het me op dat wanneer je tijd neemt voor jezelf en je groeipad, je dan ook sneller groeit. Want af en toe stilstaan is ook vooruitgaan. Wanneer er tijdsdruk of een beperkte limiet wordt gezet op ontwikkeling, dan komt stress om de hoek kijken, ongeduld, frustratie. En dat heb je niet nodig op die moment. Je wil vanuit vrijheid kunnen groeien.

Niets is er mooier dan te kunnen afdalen naar je diepste kern, terug opklimmen naar de top van je talenten, vallen en opstaan. Wanneer je dit samen met een klankbord kan doen is die weg bewandelen veel mooier, veel intenser en zijn je ervaringen ook veel dieper. En dat is wat we doen in het High Impact Program. Jij gaat leren om te handelen vanuit je kracht, jouw authenticiteit wordt zichtbaar, je leert aanvoelen en tegelijkertijd je hoofd erbij te houden vanuit stimulerende gedachten, je tilt jezelf, je team en je afdeling naar een hoger level. Je straalt zelfvertrouwen uit en je handelt vanuit zelfzekerheid. Je wordt een sensitieve leider en die zijn meer en meer nodig naar de toekomst toe. Verbinding maken met de mensen om je heen, je kwetsbaarheid tonen zonder over je heen te laten lopen, aanvoelen én impact creëren zodat je resultaten neerzet.

Wacht niet langer, pak de koe bij de horens, praat hierover met je leidinggevende, met HR vraag (samen) een gratis inspiratiesessie aan. Verbind je in 2024 nog sterker met je eigen doelstellingen en die van het bedrijf zodat jij groeit én tegelijkertijd breng je het bedrijf op een hoger niveau.

Maak vandaag nog het verschil voor morgen!

WAAR STA IK VOOR …

Ik zet leidinggevenden in hun kracht door ze te verbinden met hun ware zelf én met de bedrijfsstrategie.
Verbinden van hoofd en hart.