OVER MIJ

Van thuis uit.

Ik kom uit een gezin met hardwerkende ouders. Mijn vader werkte met hart en ziel buitenshuis, mijn moeder zorgde met evenveel passie voor ons. Heerlijk vond ik dat als kind. Toch ontdekte ik dat mijn moeder heel graag kleuterjuf was geweest, maar ze koos voor haar gezin. Het was mijn eerste ervaring met balans en het achternagaan van je droom.

Een unieke kans.

Mijn eigen carrière startte met een unieke kans. Ik mocht bij Quick hamburger restaurants, de nationale HR-dienst opstarten. Eerst in rekrutering en selectie en nadien zette ik de stap naar opleidingen, competentiemanagement en zo naar loopbaanbegeleiding. Een schot in de roos!

Als werk geen werk meer is

Om beter te waken over mijn balans werk-leven, werd ik in 1999 zelfstandig. Intussen was ik ook moeder van 2 kinderen en werd ik selectiever in het werk dat ik aannam. Ik deed wat ik graag deed: coaching, opleiding en consulting. Zo was werk plots geen werk meer, het gaf me een boost.

Oplossingen die werken

De visie op werkplezier en balans geef ik nu door aan anderen vanuit mijn ervaring in de bedrijfswereld, diverse opleidingen en zelfontwikkeling in o.a. coaching en KernTalenten. De oplossingen die ik voor mezelf vond, werken ook voor mijn klanten. Het bewijs? Ze blijven terugkomen. Sommigen al van bij de opstart.