Lees hier de ervaringen die werknemers en werkgevers opdeden tijdens coaching sessies bij Lisarn.

Sandra Vandenbergh

HR Manager Ecowater,
EMEA Region

Hoewel ik al jaren in een leidinggevende functie zat, waren er nog punten waarop ik mezelf wilde verbeteren. Ik koos voor Ingrid omwille van haar concrete, interactieve en persoonlijke aanpak.

Ik leerde wat coachend leidinggeven is. Hoe begin je aan een gesprek en hoe bouw je het verder op? Waarom zijn feedback en afspraken maken belangrijk voor de verdere opvolging? Heel interessant!

Ik heb heel veel bijlgeleerd. Mijn aanpak is veranderd. Ik gebruik nog dagelijks mijn notities (die ik altijd dicht bij de hand hou). Een aanrader voor ieder die ook maar iets te maken heeft met leiding geven!

Voor mij een 10! Ik vond het zeer leerrijk om te werken met specifieke voorvallen die ik zelf had meegemaakt. Door er een rollenspel rond te spelen, kon ik beter en persoonlijker bijgestuurd worden. Verbeterpunten heb ik niet. Alles in dit programma was nieuw en heeft me geholpen in mijn functie.

Nogmaals een 10.
Ingrid is duidelijk, vriendelijk en past zich helemaal aan je persoonlijke situatie aan. Ook hier geen verbeterpunten.

Ja. Zelfs privé! Vooral verbindend communiceren helpt, evenals rustiger een gesprek voeren, meer to the point komen én ook mijn gevoel in de conversatie leggen! Het vraagt even wat tijd, maar zowel ikzelf als mijn collega behalen betere resultaten!

Pieter Meul

Service & Installation Manager Ecowater

We hadden behoefte aan coaching en begeleiding voor ons team bij Ecowater. Ik kende Ingrid nog van bij mijn vorige werkgever en herinnerde me de inzet en passie die zij voor haar vak aan de dag legt. We hebben dan ook geen moment getwijfeld om met haar in zee te gaan.

Ik volgende verschillende opleidingen bij Ingrid en deze waren allemaal heel praktisch, onmiddellijk toepasbaar en TOP!

Met haar persoonlijke en spontane benadering creëerde Ingrid een omgeving waarin ik comfortabel kon groeien en leren.

Ik druk het liever in woorden uit: Lisarn staat absoluut voor professionalisme en diepgaande kennis van coaching en teamleiderschap!

Ingrid blinkt sowieso uit in haar vakgebied en heeft een grondige kennis van haar materie. Wat haar echter drastisch van anderen onderscheidt, is haar vermogen om de begeleiding volledig af te stemmen op de individuele behoeften van de coachee. Ze begrijpt als geen ander dat er geen twee mensen identiek zijn en past haar aanpak naadloos aan. Bovendien heeft ze het vermogen om complexe concepten op een begrijpelijke manier uit te leggen en haar kennis duidelijk met anderen te delen. We noemen haar intern dan ook ‘Juf Ingrid’.

Ja, haar coaching is en blijft uiterst effectief en waardevol. Als iemand op zoek is naar een toegewijde en deskundige coach, raad ik altijd Ingrid Everaerts van Lisarn aan. Haar inzet en passie voor haar vak zijn werkelijk bewonderenswaardig.

Tonnie Steeman

Directeur CM

Onze organisatie zat in een grondig veranderingstraject. We wilden een nieuw dienstverleningsmodel implementeren waarbij de klant centraal stond en hadden nood aan expertise om de nieuwe visie en doelstellingen te verfijnen en te vertalen naar het middle management toe. Lisarn begreep exact wat we nodig hadden.

Vol vertrouwen. Ingrid biedt je een veilig opvangnet waarin je kan groeien en ontwikkelen.

Vol vertrouwen. Ingrid biedt je een veilig opvangnet waarin je kan groeien en ontwikkelen.

8,5/10. Ik heb alleen maar sterke punten: de individuele benadering, het hoge professionalisme, het brede spectrum van methodieken, de gestage groei voor de organisatie én de medewerkers, het respect voor het tijdritme dat bij zo’n verandering nodig is, de sterke en regelmatige feedbackmomenten naar onze organisatie toe, de eerlijke prijs.

Ingrid is een gedreven madam die van nature de zaken planmatig aanpakt, zich eraan houdt en, zonder te forceren, consequent het vooropgestelde traject bewaakt. Ze luistert aandachtig en weet je doelstellingen haarscherp te stellen. Ze durft de pijnpunten benoemen en geeft je alle vertrouwen dat je de dingen kán veranderen. Elke ontwikkeling toetst ze af met de uitgangspunten en vooropgestelde Kritieke Prestatie Indicatoren.

Zeker weten! Jammer dat een dag maar 24 uur telt, Ingrid toont je zoveel opportuniteiten… Elke dag opnieuw is het een uitdaging ze evenwichtig aan te grijpen.

Marijke Tavernier

HR Manager Kuraray

Wij doen voornamelijk een beroep op Lisarn voor onze leidinggevenden in productie. Intussen zijn echter ook niet-leidinggevenden bij Ingrid in opleiding om te bouwen aan zelfvertrouwen, aan een betere zelforganisatie en aan een sterker onderling vertrouwen in de teams.

Met haar aanpak leert Ingrid haar coachees zelfkritisch denken en een goede zelfreflectie opbouwen. Ook bouwen ze samen aan een coachende leiderschapsstijl, door te vertrekken vanuit de coachee en zijn of haar ervaringen in de ‘field’.

Dat laat ik graag door Gert Kluskens, een van onze coachees, zelf vertellen.

Op basis van de reacties van onze coachees zou ik Lisarn sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een coach die zich ten volle en oprecht inzet. Achteraf kan je effectief zeggen dat je veel geleerd hebt!

Door haar sterk empathische en authentieke stijl, weet Ingrid zelfs de meest kritische werknemer voor zich te winnen. Ze slaagt erin mensen een niet-bedreigende maar wel correcte spiegel voor te houden, wat hen effectief verder helpt.

Manuela Marcocci

Business Partner WAW

We kenden Lisarn want we deden eerder al een beroep op Ingrid die al onze medewerkers een opleiding rond ‘Verbindend communiceren’ gaf. Als ervaren KernTalentenanalist verzorgde ze voor WAW ook al assessments die ingezet werden als screeningstool voor onze klanten.

Om Ingrids verbindende manier van feedback geven over de hele firma in te burgeren, gaf ze in kleine teams coaching op basis van praktische voorbeelden en oefening. Ook leidde ze onze nieuwe teamleaders op. Ze reikte hen specifieke tools aan om op de juiste manier om te gaan met de nieuwe rol die ze vervullen.

Ingrid is een zeer gepassioneerde, enthousiaste dame. Ze praat met kennis van zaken, straalt vertrouwen uit en is zeer toegankelijk. Ze bereidt haar trainingen goed voor en schenkt ook de nodige aandacht aan het na-traject en de implementatie van de theorie.

Voor mij is de grote sterkte van deze opleidingen dat ze volledig op maat worden uitgewerkt. Op die manier speelt Ingrid op een efficiënte manier in op de noden van onze mensen. Ze maakt haar opleidingen bovendien heel interactief en werkt met concrete praktijkvoorbeelden die wij haar aanreiken.

Ingrid heeft een inspirerende stijl van opleiden. Ze zet aan tot deelname aan het denkproces en moedigt haar cursisten aan om de theorie te vertalen en tegelijk ook hun authenticiteit te bewaren.

Ja, we stimuleren met deze tools de inspraak en de creativiteit in ons bedrijf. We geven elkaar waar mogelijk authentiek feedback. Dat is immers een voorwaarde om in een klein team samen te kunnen werken en samen beslissingen te kunnen nemen.

Gert Kluskens

Assistent Teamleader Kuraray

Ik wil groeien in mijn functie als Assistent Teamleader om op termijn de functie van Teamleader op mij te nemen en mijn ploeg zo goed mogelijk te sturen en te begeleiden. Daarom volg ik momenteel een coaching bij Ingrid.

De opleiding geeft me een betere kijk op leidinggevend coachen. Ik krijg hier heel wat handvaten mee om te leren omgaan met verschillende persoonlijkheden in de ploeg én om met mijn eigen (kern)talenten aan de slag te gaan. Zo verwerf ik ook een beter inzicht in mijn eigen persoonlijkheid en kan ik me verder concentreren op mijn werkpunten.

Ik voelde me direct op mijn gemak bij deze fantastische madam. Ze slaagt er steeds weer in om, met zeer gerichte vragen, tot de kern van elk probleem door te dringen, zonder dat je daar een ongemakkelijk gevoel bij krijgt.

9/10! De manier waarop alles wordt uitgelegd en de praktische toepasbaarheid zijn enorme troeven. Na elke opleiding kan ik meteen aan de slag. Ik moet niet eerst alles nog eens analyseren en uitzoeken voordat ik het begrijp. En als ik een gesprek aanvraag omdat ik met iets zit, kan ik altijd snel bij Ingrid terecht.

Geweldig! Ingrid zegt steeds waar het op staat, windt er geen doekjes om maar toont daarbij altijd het nodige respect voor haar coachee. Wat ze vertelt, wordt steeds op een eenvoudige, duidelijke manier gebracht, wat alles heel verstaanbaar maakt.

Zeker en vast. Ik ben blij dat ik Lisarn heb leren kennen en met Ingrid aan de slag ben kunnen gaan. Ik heb al zeer veel bijgeleerd en ben ervan overtuigd dat ik ook in het vervolg van het traject nog veel zal leren.

Tessa Vaes

HR Officer Ecowater

Omdat ons bedrijf Ingrid kent door eerdere samenwerkingen in het verleden.

Ik heb, samen met mijn collega’s, een opleiding gevolgd die gericht was op het coachend leidinggeven.

Door de herkenbare praktijkoefeningen, heb ik alles veel beter begrepen.

De opleiding Coachend Leidinggeven biedt veel ruimte voor eigen inbreng. Je test casussen uit je werkveld uit, om daarna samen te evalueren wat er goed ging en wat beter kon.

Ingrid kan putten uit haar rijke ervaring als HR Manager en assessor. Ze weet hierdoor de theorie heel concreet toe te lichten met praktijkvoorbeelden.

Ja. Omdat ik alles goed heb begrepen, zit de essentie er wel degelijk in en kon ik het aangeleerde ook al toepassen in de praktijk.

Maxime Kilozo

Student

Ik ben Maxime Kilozo. Ik ben student en vond dankzij Lisarn de ideale studierichting voor mij. Voor velen lijkt zo’n keuze misschien evident, maar zelf kreeg ik dat, zelfs na drie jaar zoeken, maar niet voor mekaar. Op basis van een uitgebreide vragenlijst omtrent ‘KernTalenten’ en een diepgaand gesprek maakte Ingrid een ongelooflijk juiste analyse van mij. Door terug te kijken naar mijn interesses als kind ontdekte ik welke míjn kerntalenten zijn, wat ik graag doe en wat minder graag. Ik koos een studierichting die daarbij aansloot. Ook toen kon ik nog bij Ingrid terecht met extra vragen. Daardoor sloeg ik vorig jaar toch nog een nieuwe richting in. Resultaat; ik voelde me eindelijk enorm gelukkig met mijn keuze en was voor al mijn vakken geslaagd, in eerste zit! Zonder Ingrid was ik nooit op dit pad beland. Dankjewel!

Eef Ghys

Marketing & Brand experience manager Randstad

Ik ben nog altijd dankbaar voor de support en coaching die ik van jou mocht ontvangen. Eye-openers en praktische tips die ik dagelijks nog gebruik en mij op een andere manier in het leven doen staan!